SURINAAMS RESTAURANT SHEREEN

SURINAAMS RESTAURANT SHEREEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 734 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Surinaams restaurant Shereen. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 19:39 Lekker roti, redelijk snelle bezorging als er een tijd staat tot 70 min, was er na 45 min.
18 mei 2022 om 18:30 Het was mooi op tijd zelfs nog iets eerder dan ik gevraagd had en het eten was heerlijk tot de volgende keer
15 mei 2022 om 22:18 Lekker zoals altijd, alleen zijn ze wel zuiniger geworden. Als je een roti van 12 euro besteld mag er ook wel een stukje vlees bij zitten. Voor de rest geen opmerkingen.
10 mei 2022 om 7:54 Netjes op tijd
4 mei 2022 om 20:30 Netjes bezorgd Eten was goed Alleen lange wacht tijd
1 mei 2022 om 17:09 Om 15:03 besteld en om 17:10 nog steeds niks ontvangen. 2 keer toen ik belde werd er niet opgenomen, 1 keer werd de hoorn er gewoon naast gelegd en 1 keer beweerden ze dat ik pas om 16:20 had besteld en dat het 'onderweg' was. Belachelijk!
1 mei 2022 om 13:54 Super lekker eten! Bezorging een half uur voor afgesproken tijd.
20 apr 2022 om 11:03 Broodje kipkerry en kousenband garnalen konden beter. Saoto soep kan meer smaak aan. Kip kerry vewacht je masala maar was het niet. Bakeljauw was redelijk.
17 apr 2022 om 21:13 Anderhalfuur gewacht! Broodjes koud niet op smaak en brutaal aan de telefoon
13 apr 2022 om 16:10 Te veel olie
11 apr 2022 om 22:31 Broodje garnalen was lekker! Loempia was heerlijk! Broodje kip was oké, niet geweldig. Rijst van nasi was niet helemaal gaar, een beetje hard mocht iets meer water hebben bij koken en/of iets langer stomen.. Tas zat onder olie/saus bij bezorgen.
9 apr 2022 om 20:19 Het duurt zo lang met bezorgen en ook zonder bestek of servetten bezorgd.