SURINAAMS RESTAURANT SHEREEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1051 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Surinaams restaurant Shereen. Meer weten? Ontdek meer

1 mrt 2024 om 17:46 Het eten was lekker alleen de bezorgtijd was erg lang. Het duurde een uur en driekwartier voordat de bestelling werd bezorgd.
27 feb 2024 om 11:35 Het eten was mooi op tijd en zoals we verwacht hadden. Helaas is de kwaliteit van de roti's sinds de overname van Shereen erg achteruitgegaan. We vinden het ook jammer dat de roti niet meer in het rotivel wordt aangeboden maar in een bak. Jammer...
26 feb 2024 om 16:40 slecht vandaag. Het menu was erg minimaal weinig kip, aardappel, groenten. Te duur voor de bestelling.
26 feb 2024 om 15:26 Ipv brood met vlees hadden we brood met saus
26 feb 2024 om 4:05 1e x 19/feb.; ++: x tra vlees ++: xtra ei ++: xxl lp maxi roti plaat --- xtra kleine bakjes xs sambal ; nb. tegen betaling! -- geen servetten ondanks verzoek. p.s. het toevoegen van enkele servetten kenmerkt kwaliteit ve zaak (..) All by all ✓ :-)
25 feb 2024 om 20:56 Het eten was top
24 feb 2024 om 21:27 Eerste keer besteld en de bami smaakte echt heel lekker!
17 feb 2024 om 15:27 Harde stukjes in de pomp, en op het broodje lam zat zuur (waar ik allergisch voor ben), terwijl ik zonder zuur had besteld, dus dat broodje kon ik gelijk weggooien. Geen succes.
15 feb 2024 om 21:51 Mooi op gevraagde tijd bezorgd. Lekker warm en heerlijk vers gemaakt. Top bara en top roti.
13 feb 2024 om 18:19 Meeste was heerlijk. Enkel waren de eieren grijs van binnen. Deze heb ik weg gegooid. Niet echt smakelijk.
5 feb 2024 om 10:01 Heerlijk nasi en bami. Goede actie.
4 feb 2024 om 19:14 Het broodje kousenband was zeer droog. Niet smakelijk. De roti was lekker.